Specialistische trainingen/ cursussen

 

 

 

Cursussen Executieve functies

 

Executieve functies zijn functies van hogere orde. Ze zijn nodig om zelfstandig te kunnen werken en/of functioneren. Er zal theorie behandeld worden en er zullen praktijkvoorbeelden volgen. In de workshops zal er aan de hand van praktijkcasuïstiek gewerkt worden aan het herkennen en toepassen van de strategieën om de kwaliteit van het trainen van de vaardigheden door de cliënt op een positieve manier te beïnvloeden om eerder en tot een beter resultaat te komen.  


De cursisten zijn erg enthousiast over de cursus Executieve Functies. Ze zien er ook de meerwaarde van in. Goed ontwikkelde EF's zijn echt leervoorwaarden. In Amerika is het heel normaal dat er ook naar deze vaardigheden wordt gekeken zodat het kind optimaal kan leren. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen met mijn cursus, coaching en mijn lessen RT en Logopedie om de leervoorwaarden van de kinderen in Nederland ook te verbeteren.

De cursus wordt verzorgd door Angelique van Zon. Bij groepen boven de 10 deelnemers gaat Anke Stevens of Yvonne van den Heuvel mee als trainer bij de cursus. Ad van der Geer verzorgt het NLP-gedeelte van de cursus. In onderstaande PDF meer informatie over de opzet en de inhoud van de cursus.

 

 


Basiscursus "Executieve functies (logopedie/jeugdbegeleiding/ onderwijs)"

Tweedaagse cursus  

St. ADAP accreditatie 27 punten. 
SKJ accreditatie 19,2 punten

Kosten € 545,00 (incl. lesmaterialen)

Tijden: van 10.00u tot 16.30u


U kunt zich inschrijven door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen van de cursus naar keuze. Deze kunt u mailen naar ef@praktijkvanzon.nl . De inschrijvingen worden aangenomen in de volgorde van binnenkomst. Bij 10 inschrijvingen zit de cursus vol.


Data 2021:

Zaterdagen 27 februari en 13 maart Online vol

Zaterdag 10 april en vrijdag 23 april Online

Donderdag 23 september en dinsdag 12 oktober

Woensdag 17 november en dinsdag 7 december


InschrijfformulierenVervolgcursus "Executieve Functies Coachen en Trainen"  

De cursus "Executieve Functies Coachen en Trainen" is bedoeld voor professionals die dieper willen ingaan op het coachen en trainen van de executieve functies. 

St. Adap accreditatie 48 punten.


Zie voor meer informatie het onderstaande PDF bestand. De instapeis is de basiscursus Executieve Functies (logopedie/onderwijs/coaching).

Deze cursus wordt momenteel aangepast naar modules.

 


De nieuwe data voor 2020 zullen in het najaar zijn. Deze volgen binnenkort  


Module of studiedag: 

Wilt u graag een college/ module of studiedag verzorgd hebben over de executieve functies dan kun u die aanvragen via onderstaand contactformulier.

Aanmelden voor een cursus of training, een vraag stellen of een bericht sturen kan via onderstaand contactformulier of via ef@praktijkvanzon.nl . (voor privacy, zie tabblad privacy policy)
 


 

 

                                                                                          Praktijk Van Zon

    "Help mij het zelf te doen."