Specialistische trainingen

 

 

 

Cursussen "Executieve functies in het onderwijs"/ "Executieve functies en logopedie" 

 

Executieve functies zijn functies van hogere orde. Ze zijn nodig om zelfstandig te kunnen werken en/of functioneren. Er zal theorie behandeld worden en er zullen praktijkvoorbeelden volgen. In de workshops zal er aan de hand van praktijkcasuïstiek gewerkt worden aan het herkennen en toepassen van de strategieën om de kwaliteit van het trainen van de logopedische vaardigheden door de cliënt op een positieve manier te beïnvloeden om eerder en tot een beter resultaat te komen.  

De cursisten zijn erg enthousiast over de cursus Executieve Functies. Ze zien er ook de meerwaarde van in. Goed ontwikkelde EF's zijn echt leervoorwaarden. In Amerika is het heel normaal dat er ook naar deze vaardigheden wordt gekeken zodat het kind optimaal kan leren. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen met mijn cursus, coaching en mijn lessen RT en Logopedie om de leervoorwaarden van de kinderen in Nederland ook te verbeteren.

De cursus wordt verzorgd door Angelique van Zon. Bij groepen boven de 10 deelnemers gaat Anke Stevens, Anne Koenen of Tanja John mee als trainer bij de cursus. Ad van der Geer verzorgt het NLP-gedeelte van de cursus. In onderstaande PDF meer informatie over de opzet en de inhoud van de cursus.

Inhoud Cursus "Executieve Functies en logopedie"
Inhoud cursus Executieve Functies en logopedie.pdf (292.7KB)
Inhoud Cursus "Executieve Functies en logopedie"
Inhoud cursus Executieve Functies en logopedie.pdf (292.7KB)

 

 Basiscursus "Executieve functies (logopedie/onderwijs/coaching)"

Tweedaagse cursus  ADAP registratienummer: 220666. 
Nieuwe toevoeging aan het deel communicatie: NLP en EF! Accreditatie 17 punten.
Niet geaccrediteerde punten: 4
Totaal aantal punten: 21
Kosten € 525,00 (incl. lunch)
Tijden: van 10.00u tot 16.30u
U kunt zich aanmelden door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen van de cursus naar keuze. Deze kunt u mailen naar ef@praktijkvanzon.nl . De inschrijvingen worden aangenomen in de volgorde van binnenkomst. Bij 18 inschrijvingen zit de cursus vol.

Data 2018:

7 april en 9 mei te Utrecht 
26 mei en 18 juni te Heerlen Hogeschool Zuyd (VOL)
8 en 29 september te Helmond 
3 en 24 november te Nijmegen 


InschrijfformulierenCursus "Executieve functies in het onderwijs" 

 

Deze cursus is gevalideerd door registerleraar.nl voor 18SU en wordt in 4 middagen gegeven of 2 dagen. De kosten zijn € 495,00 p.p.

Op aanvraag via contactformulier onder aan de pagina.Nieuw!! Vervolgcursus van  "Executieve functies en logopedie/in het onderwijs"! 

De cursus "Executieve Functies Coachen en Trainen" is bedoeld voor professionals die dieper willen ingaan op het coachen van de executieve functies:

Deze cursus wordt gegeven vanaf januari t/m juni 2018 te Helmond/Mierlo. Zie voor meer informatie het onderstaande PDF bestand. De instapeis is de basiscursus Executieve Functies (logopedie/onderwijs/coaching).

 

Cursus EFC_1.pdf (135.33KB)
Cursus EFC_1.pdf (135.33KB)

 

 

Module of studiemiddag: 

Wilt u graag een college/ module of studiemiddag verzorgd hebben over de executieve functies dan kun u die aanvragen via onderstaand contactformulier.

Aanmelden voor een cursus of training, een vraag stellen of een bericht sturen kan via onderstaand contactformulier of via ef@praktijkvanzon.nl . (voor privacy, zie tabblad privacy policy)
 


 

 

                                                                                          Praktijk Van Zon

    "Help mij het zelf te doen."